Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Bokreleasen av Rosa Kokboken släpptes på nya Urban Deli på Sveavägen 44 - ett insamlingsprojekt till förmån för Cancerfonden.

Varför en Rosa Kokboken?

Författaren Anna Benson:  "Jag är ingen stjärna på att laga mat, men jag har blivit mycket bättre. Jag har ett brinnande engagemang för att bidra till kampen mot cancer. Jag har själv stått bredvid och tittat på och känt mig väldigt hjälplös.  När jag förlorade mitt ex i cancer så bestämde jag mig för att jag ska vara med att bidra till att lösa den här gåtan. Så när ni köper boken är ni alla med och bidrar till att lösa den här gåtan. Grundidén kom från att alla älskar mat och alla har haft ett möte med cancer. Igår fyllde jag år och såg att det hade kommit in över 1/2 miljon kronor till insamlingen. Det en av de bästa presenter jag någonsin har fått".

För varje bok man köper så går 100 kr till Cancerfonden.

Förläggaren Annika Bladh: "I boken är det väldig många olika historier. Jag måste säga att som förläggare är jag överväldigad över det enorma medieintresset som har varit. Jag har jobbat i den här branschen i 30 år och jag har nästan aldrig sett så mycket media som kring den här boken".

Medverkande: Anette Norberg, Anna Book, Anna Brolin, Anna Maria Corazza Bildt, Christina Schollin, Cissi Wallin, Jennifer Brown, Jenny Strömstedt, Kim Anderzon, Lulu Carter, Magdalena Forsberg, Marie Göranzon, Nanne Grönvall, Pernilla Wiberg, Regina Lund, Renée Nyberg, Sanna Bråding, Sara Varga, Tina Thörner och Valerie Aflalo.

Begränsad upplaga och först till kvarn. 100 kr per bok går till kampen mot cancer.

Arrangerad av Subito.

Bokbilder: Yessica Thor 

Text & Bild: Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv