Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Debatten med Aftonbladet. Valdag 9:e september

Den 9:e september är det Valdag. Politisk sätt så ser jag inte att Sverige är som vanligt och det känns som det kan gå precis hur som helst. Barometrarna, statistiken och kurvor går upp och ner. Det var därför bra att gå på #aftonbladet politiska #debatten som hölls på @skandiascenen den 27 augusti. Framtiden är alltid oviss men vår rösträtt ger oss en möjlighet att påverka vilken riktning politiken ska ta de kommande 4 åren. Aftonbladets politiska debatt bidrar till att tydliggöra partiernas ståndpunkter och kärnfrågor för oss väljare.


Jag vill passa på att nämna att fantastiska #wonderland.event med Mia Jorpes @jorpes var arrangören på #debatten och vill tack henne för ett strålande jobb. 

Reportage & Bild:  Cristina Funke


#politik #aftonbladet #val2018 #rösta #rösträtt #politiskdebatt # @moderatsthlm @liberalernas @kristdemoraterna @socialdemokraternas @miljopartiet @centerpartiet @sverigedemokraterna @vansterpartiet  @mariabjaring @robertaschberg #tv3 #nyheter #sverige #visitstockholm #event @sverigesregering #MaxNöje Tipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv