Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Elins Kalas Kasse lanserades

Elin Sjöberg, lanserrade Elins Kalas Kasse som är ett koncept som levererar allt man behöver inför ett kalas. Inför lanseringen ordnade Elin Entertainment & Petré Event en stor familjefest med elbilar, ansiktsmålning, minidisco, rymdtjejen Galaxa, lekar och massa aktiviteter.

Elin Entertainment, som företaget heter, började för 10 år sedan efter att Elin Sjöberg blivit tillfrågad av sin förre detta chef att ordna något roligt för barnen. Hon gillade idén och därefter utvecklade hon det mer tills hon insåg att hon inte kunde vara överallt under en helg.

-        ”Då kom jag på att jag ska skapa en kasse så kunderna kan få det jag erbjuder i en kasse direkt hem till dörren”

Max Nöje: Vad innebär konceptet? 

Elin Sjöberg: Alla våra kassar har ett basinnehåll vilket innebär att man först väljer på vår hemsida temat för kalaset som: babyshower, pirat etc.  Därefter väljer man typ av fika och sist väljs vilket datumet  man vill ha ”Elins Kalas Kasse” levererad.  I kassen ingår dekorationer, presenter till födelsedagsbarnet, korv med bröd, tårta, bulle, godispåse eller ett annat allternativ istället för godis.

Event arrangör: Petré Event PR

Reporter & Fotograf: Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv