Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Eau de Parfymen Montecristo Deleggend tar nu tagit plats på NK. Möt en riktig Greve på hyllan

Eau de Parfymen Montecristo Deleggend har nu tagit plats på NK hos boutiquen Nikolaj d'Étoiles på plan 2.  En premiumprodukt som har tagits fram av Marco Ciccateri och frun Sonja Ciccateri från Mille Centum Parfum.
 
Sonja Ciccateri:  ”Tack vare passionen som Marco Ciccateri har för cigarrer och Montecristo fick vi ett erbjudande att göra en doft för MonteCristo legend. MonteCristo är världens bästa cigarr och har en lång tradition av hantverk, kultur och stolthet. Det var just dessa krav vi fick när vi skulle ta fram en doft för MonteCristo: Att respektera märkets höga standard. 

Eau de Parfymen är inte endast inspirerad av varumärket men även av romanen ”Greven av Montecristo” som börjar som en väldig oskyldig, naiv pojke som blir bedragen och sviken av sin bästa vän. Han blir oskyldig fängslad där han vistas i 10 år. Dock blir han under fängelsetiden utbildad och anmälbildad av en präst. Därefter rymmer han och blir den kultiverade Greven av Montecristo. Det var alla Grevens ansikten i historien som vi blev inspirerad av. Det är 3 olika dofter som kompletterar varandra, snarare än att attrahera 3 olika typer av människor.

Doftexperten Alexander Catalan lanserar snart boken som vägleder män om doft, rak, hud och hår​.
Alexander Catalan: ”Vad är doft för alla oss?  Doft är även minnen som mormors nybakade bullar från barndommen eller en dag efter det har regnat och det doftar asfalt. Dofter är också det som gör att vi människor tycker om varandra då vi utsöndrar feromoner genom huden.

Dofter kan även förstärka en persons personlighet och skvallrar mycket om bäraren.
Alexander rekommendear att man har minst 3 dofter hemma: En dagdoft, en kvällsdoft och en Signaturdoft. Signaturdoft är den som identifierar dig själv.

Trenden för år 2018 är att vi kommer att blanda dofter så det blir helt unikt för varje människa.
Dock behöver man också använda doft vid rätt tillfällen då det finns de som är allergiker,  som inte tål dofter. Därför är det viktigt att anpassa doften efter tillfället. Exempelvis passar det inte att gå på en arbetsintervju med en påträngande och stark doft”.

Välkomna till en Greves värld på plan 2 i boutiquen Nikolaj d'Étoiles på NK. Möt Eau de Parfym Montecristo Deleggend och kom ut med en Greves stolthet.

Reportage och Bild:  Cristina Funke
Arrangör: Erwik Communications.Tipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv