Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

”Vi Lagar Bästa Maten” med Doreen Månsson & Edward Blom

”Vi Lagar Bästa Maten” med Edward Blom & Doreen Månsson ett underhållningsprogram med mycket interaktion mellan föräldrar och vuxna barn. Ett populärt program som redan finns i 22 länder i Europa. Måndag 21:a augusti börjar del 1 av 6 på SVT kl. 20:00-21:00.

Edward Bloom: Det är ett programed med interaktion mellan föräldrar och de vuxna barnen. Det är både mycket matlagning men också mycket fokus hur de agerar emellan och hur de lyckas den äldre styra den yngre att göra rätt saker i köket.

Max Nöje: Hur var det för dig Doreen?
Doreen Månsson: Jag har skrivit flera matlagnings böcker och är väldig matfanatisk men det här var riktigt speciellt då det handlar mycket om relationer. Det är en förälder som ska få sitt barn att göra precis som han vill under begränsad, tidspress, panik och en sträng domare… ja … det är verkligen intressant och roligt och mycket hjärta.
Edward Blom: Ja det är ett varmt program och det kan ibland lite bråkig mellan förälder och barn ha ha..  jag kan någon gång bli lite irriterad när de sabbar en fin råvara men i princip och grunden är hjärtligt, roligt och glatt.

Max Nöje: När börjar programmet?
Edward Bloom: Det börja på måndag kl. 20:00  mot Idol som är ett gammalt trött program som har hållit på massa säsonger tror jag ha ha ha. Så det blir inte så svårt att slå den.

Max Nöje: Vem riktar ni det här programmet till?
Doreen Månsson: Det här programmet riktar sig till alla i hela Sverige för alla har föräldrar och väldigt många har ett barn, bonusbarn eller yngre släkting som inte gör som han vill. Så igenkänningsfaktorn är extrem hög.

Reportage & Bild:  Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv