Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

DUELLEN med programledarna Carolina Klüft & Micke Leijnegard är ett fartladdade tävlingsprogram

DUELLEN med programledarna Carolina Klüft och Micke Leijnegard är ett fartladdade tävlingsprogram som gärna följs av publiken med Duon-appen.

Max Nöje: Vem kom på idén till den här programmet?
Carolina Klüft: Den här är från början ett Belgiskt program och sen har även Danmark gjort den också och det blev stor succé i Danmark med höga tittarsiffror.

Max Nöje: Vilken har varit den svåraste delen i programmet?
Carolina Klüft: Nej, jag tycker att det har flutit riktigt bra ska jag säga. Jag har fått jobba med Micke Leijnegard som har lång erfarenhet och som är gammal i gemet, så jag har känt att det har fungerat hur bra som helst.

Vi har verkligen hittat varandra och vi har känt att det har varit roligt och prestigelöst. Vi har haft jättekul med hela produktionen, med publiken och alla duellanter har varit fantastiska.
Det här är ett underhållningsprogram som har varit en väldig härlig TV, rolig TV, snäll TV. Innan har jag jobbat med idrott och det kan då hända väldigt mycket. Här visste vi ungefär strukturen, vilka dueller som kommer, det finns alltså en början och ett slut. Så på det sättet var det lättare.

Max Nöje: Fick du vara med och lära dig något?
Carolina Klüft: Ja, man lär sig nya saker hela tiden när man jobbar med TV. Och för mig som inte jobbat med TV i så många år så blir det nya saker hela tiden. Att känna sig bekväm, lyssna på coachningen, vara sig själv men ändå hitta sin roll. Hel produktionen har varit väldigt bra så jag har känt mig väldigt trygg.

Start: Lördag 19 augusti, kl. 20:00, 8 avsnitt

Reporter & Bild: Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv