Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Nu öppnar Hotel Grand Central by Scandic + Vasateatern: Nytt signatur hotell i Soho-stil

Hotel Grand Central by Scandic, Vasagatan 20 har genomgått en rejäl uppgradering och är nu officiellt ett signaturhotell. Hotellet förenas med Vasateatern och blir därmed ett attraktivt alternativ för musik- och teaterevents i Stockholm city.
 
I Grand Central by Scandic kan besökarna mötas redan vid lobbyn av en jazztrion medans gästerna checkar-in. Hotellet har även en Lifestyle Concierge vilket innebär att man får tips om de hetaste musikupplevelserna i stan, en In-Room bartender vilket innebär att bartendern knackar på din dörr och erbjuder drinkar och du kan även boka en egen privat konsert på rummet.
 
Helena Söderberg, hotelldirektör på Grand Central by Scandic, Vasagatan 20 berättar om förändringarna som hotellet precis genomgått. ”Hotellet är ett urbant hotell som plockar upp väldigt mycket utav vad som händer ute på gatan in i hotell. Här ska du komma och hänga med dina väninnor, ta ett glas vin, samtidigt som man kan lyssna på ett DJ spelning, en trappa upp i vår bar acoustic. Du kan stanna till i lobbyn, sätta dig ner och ta kaffe och lyssna på vår jazz trio som spelar.  Eller så köper man en biljett och sätter sig ner och lyssnar på Magnus Uggla på Vasateatern när han spelar”.
 
Vårt hotell är ett multihotell både när det gäller ålder och olika stilar. Så därför tycker jag att man ska komma hit.
 
Hela hotellet har en röd tråd och det är musik. Det är musik, teater och kultur. Vi har en musikansvarig som är ansvarig för eventscenen och som ser till att det blir en bra och skön mix under veckan. Så vi kör onsdag, torsdag och fredag”.
 
Max Nöje:  Hur länge har du jobbat på Scandic?
Helena Söderberg: Jag öppnade Scandic Victoria Tower i Kista, innan var jag som hotell direktör på Anglais och innan dess på Malmen. Så jag är en Scandic-räv.

Välkomna till Vasateatern och Grand Central By Scandic 

Reporter & Bild:  Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv