Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Musik och mat är den passion som den franska duon Olivier & Stéphane delar.

Fransmännen har nyligen startat företaget "Emmenez moi" i Sverige och har redan gjort succé och snabbt lyckats komma in i vimlet och även bland svenska celebriteter.  ”Emmenez moi” låter som ett passionerad franskt begrepp och jag har intervjuat duon för få veta mer om vad ”Emmenez moi” innebär och vad företagets koncept är.  Det är svårt att inte säga att vi alla är livsnjutare när vi hör dem. Trevligt sällskap, gärna champagne, fransk delikatess och skön musik.  Oh La La! Det är givet att man faller för konceptet.  Oui! 

Max Nöje: Ni sa att ni gillar musik och mat. Hur kombinerar ni dessa?

Olivier & Stéphane: Vi arbetar endast med etablissemang som har bra mat och vi arbetar tillsammans för att erbjuda något med god smak.
Till detta lägger vi till musik genom band och Djs vi verkligen uppskattar, eftersom det är mycket viktigt för atmosfären.
 
Max Nöje: Vad betyder "Emmenez" moi "? Som ni kanske vet låter franska romantiskt för en svensk person.  

Olivier & Stéphane: "Emmenez-moi" betyder "ta mig med" Det är som en inbjudan att resa eftersom vi byter plats varje gång och vad vi föreslår förändras kontinuerligt.

Max Nöje: Hur skiljer sig "Emmenez" moi " från sina svenska konkurrenter?
Olivier & Stéphane: Det finns en hel del bra kvällstillställningar här, och vad vi gör är definitivt annorlunda eftersom vår uppmärksamhet inte är fokuserad på samma detaljer som våra konkurrenter.
 
Max Nöje: Om du befinner dig i en romantisk middag vad skulle du vilja äta och / eller dricka?
Olivier: En middag kan inte vara romantisk utan att börja med champagne ... Något noggrant valt och inte alltför tung att äta, mer känslor än kvantitet, vilket kommer att uppskatta tillsammans med ett härligt fransk rött vin.
Stéphane: Atmosfären är mycket viktigt för en romantisk middag hemma eller på en restaurang. Vad jag föredrar är champagne middagar med ett vackert fat med skaldjur att dela på.
 
Max Nöje: Kan du nämna några sångare som du gillar?
Olivier: Jag tycker mycket om franska sångare som Charles Aznavour, Georges Brassens, Michel Berger och Benjamin Biolay, för deras texter talar om livet. Men jag är öppen för alla typer av musik från klassiskt till house. 
Stéphane: Sångare: Jean Louis Aubert (och hans band t Telephone) Matthieu Chedid för hans galna universum.

Max Nöje: Kan du nämna några platser som du gillar?

Olivier: Utan att vara alltför mycket chauvinistisk tycker jag att Lyon är det bästa stället i världen att äta på. Så jag rekommendera er att åka dit och äta på en slumpmässig restaurang. Du kommer aldrig att bli besviken.

Stéphane: platser: Le Bourgetsjön "Lac du Bourget”(Savoie / Frankrike) med olika gastronomiska restauranger och vacker utsikt över sjön. Aix en Provence för sina små "provensalska" restauranger.

Missa inte Strandbryggan den 19:e augusti: https://www.facebook.com/events/1654636361522635/

Reporter:  Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv