Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

The Winery Hotel i Solna invigs med en skördefest

Tre erfarna herrar invigde The Winery Hotel med en stor skördefest. The Winery Hotel är det första i sitt slag i Sverige och har ett härligt kök och givetvis ett brett utbud av viner.  Vinhotellet har en rustik stil men är samtidigt mycket hemtrevligt och modernt både i de gemensamma lokalerna och i rummen.  Materialen är tegel, trä och korkstil med rödaartade nyanser som påminner en om vin direkt från vingården.

De gemensamma lokalerna känns luftig tack att vare att det är högt till tak och utrymmen har utnyttjats in i det minsta detalj. Från rummen har man en attraktiv utsikt över Solna som följer ens blick.

Rummen har karaktär. De har vågat ta till färger och knutit an till det med rustik och elegans. Även hotellets tak har utnyttjats med swimmingpool och gym.

The Winery Hotell är värt besöket för att påminna en om skörden i vingården på Toscana, Maipo Valley, Bordeaux eller någon annan del av världen.

Rosenborgsgatan 20, 169 74 Solna

Bild & Text: Cristina Funke

 

Invigning #TheWineryHotel Rosenborgsgatan 20 #Solna #PetreEvent #hotels #Stockholm #Sweden #konferens #restaurang #fabege #VisitStockholm #vinprovning #RödaMattan @thewineryhotel MaxNöje www.maxnoje.se

Ett filmklipp publicerat av Cristina Funke (@cristina_funke)Tipsa en vän


info@maxnoje.se

Arkiv