Bevakning av event, nyheter och vimmel.
Instagram

Alexander Vasiliou uppträder på White Nights Festivalen!

Artisten Alexander Vasiliou kommer att bli Sveriges nästa stora sångartist. Alexander kommer redan i juli att uppträda på White Nights Festivalen i S:t Petersburg som är Rysslands absolut största festival! Då menar vi verkligen megastor festival med många världsstjärnor.  Festivalen täcker alla rysktalande länder och mer därtill. Miljoner! Det är ingen tvekan om att Alexander kommer göra succé med sin vackra sångröst och sina magiuppträdanden. För många är han mer känd som illusionist.

Vi kan redan nu avslöja att Alexander Vasiliou kommer att lansera nya låtar i höst, och Max Nöje fick äran att lyssna på ett smakprov. Cool var bara förnamnet. Låten gav allt med många musikaliska överraskningar.

”Musikstilen är en blandning av relax, chillout, som övergår till stadium-pop eller house och blandar in en touch av garagebands rock. Med hjälp av Nicklas och Kevin vi fått ihop till en cool låt där 3 olika stilar blandas”, säger Alexander när vi sitter på Starlabs Publishing.

Alexander Vasilious team är Kevin Borg, låtskrivare som tidigare vunnit Idol 2008 samt Nicklas Eklund producent. Dock jobbar alla tre som låtskrivare.

”Alexander är ödmjuk, men han är en riktig kunnig artist”, säger Nicklas Eklund.

Kevin & Nicklas är kända för sin musikexport till Japan som har varit framgångsrikt.

Det kommer bli ett spännande år för team Alexander Vasiliou och Max Nöje ser redan fram emot att höra mer av Alexander Vasiliou: En talangfull och charmig kille med det perfekta leendet.

Alexander Vasilious hemsida: http://www.vasiliou.se

Bild & Text: Cristina FunkeTipsa en vän


info@maxnoje.se